Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lavastettu mielenilmaus Pornaisten kunnankirjastossa 18.1.-3.3. 2023

23.1.2023 @ 08:00 3.3.2023 @ 14:00

Pornaisten kunnankirjaston osallistavassa näyttelyssä kunnan asukkaat pääsevät ilmaisemaan mielipiteensä. Lavastettu mielenilmaus kutsuu kertomaan huolia tai ilmaisemaani muutosta kaipaavia asioita. Minkä pitäisi muuttua, että maailma olisi parempi paikka? Mikä Pornaisissa on hyvin? Entä mitä Pornaisissa pitäisi tehdä paremmin?

– Tähän mielenilmaukseen on helppo osallistua!  Kirjastossa on esillä kunnantoimiston pienoismalli, jonka edustalle voi jättää oman mielipiteensä asioiden tolasta, kertoo Pornaisten kirjastotoimenjohtaja Marianne Lindblad.

Lavastettu mielenilmaisu on osa Lapinjärven, Askolan, Myrskylän, Pornaisten ja Pukkilan kirjastojen Lamppu-hanketta. Hankkeen tavoitteena on esimerkiksi edistää osallisuutta ja demokratiaa.   

– Mukana on ripaus leikkisyyttä, sillä demokratiaan liittyvien asioiden ei aina tarvitse olla niin vakavia. Mielenpiteensä ovat tervetulleita ilmaisemaan niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin, toteaa hankekoordinaattori Jaana Laaksonen.

Vaikka kyseessä on leikkimielinen mielenilmaus, tullaan sen tuotoksen viemään tiedoksi kunnan johtoryhmälle.

– Samalla voisi mainita kunnan verkkosivuilla olevasta palautekanavasta, jonka kautta asukkaat voivat jättää aloitteita ja palautetta, muistuttaa Marianne Lindblad. Palautekanava löytyy Pornaisten kunnan verkkosivustolta www.pornainen.fi etusivun pikalinkistä: Aloitteet ja palautteet.

Lisätietoja: 

Hankekoordinaattori Jaana Laaksonen | jaana.laaksonen@lapinjarvi.fi  | Puh. 044 493 8602

Lavastettu mielenilmaus 17.1.– 3.3.2023| Pornaisten kunnankirjasto | Kirkkotie 174, Pornainen

Pornaisten kirjasto

Pornaisten kirjasto – Borgnäs bibliotek

Kirkkotie 174
Pornainen, 07170 Suomi
040 1745 060
View Venue Website