Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näyttely: Luonnon lumoissa / Utställning: Luonnon lumoissa (Trollbunden av naturen)

taiteilijan maalaus ulpukoista. konstnärs målning om gulnäckrosor.

14.3.2022 @ 10:00 26.3.2022 @ 19:00

Tuija Linkolan maalauksia on esillä Porvoon pääkirjaston Taidesillalla 14.-26.3.2022.

Linkola on itseoppinut kuvataiteilija ja valokuvaaja Porvoosta. Hän maalaa herkkiä luonto- ja eläinaiheisia maalauksia akryyleillä ja akvarelleilla käyttämällä eri työvälineitä ja tekniikoita. Maalauksissa syvennytään erityisesti yksityiskohtiin, valoon ja varjoihin.

Aiheet maalauksiin löytyvät luonnosta, jossa Linkola liikkuu paljon koirien ja kameran kanssa tarkkaillen ympäristöä. Linkola on maalannut tauluja jo vuosien ajan, ja maalaa niitä nykyisin myös tilaustyönä.

”Maalauksissani on rauhallinen, vahän unenomainen ja ehkä mystinenkin tunnelma. Toivon, että tauluni saavat katsojan hetkeksi pysähtymään ja kokemaan luonnon rauhoittavan voiman”, Linkola sanoo.

Målningar av Tuija Linkola finns utställda på Konstbron i Borgå huvudbibliotek 14-26.3.2022.

Linkola är en självlärd bildkonstnär och fotograf från Borgå. Hon målar känsliga målningar med natur- och djurmotiv i akryl och akvarell och använder sig av olika arbetsredskap och tekniker. I målningarna fördjupar hon sig speciellt i detaljerna, ljuset och skuggorna.

Motiven kommer från naturen, där hon rör sig mycket med sina hundar och sin kamera och iakttar omgivningen. Linkola har målat tavlor i många år, och målar nu för tiden även beställningsverk.

”Det finns en lugn, lite drömlik och kanske även mystisk stämning i mina målningar. Jag hoppas att mina tavlor får betraktaren att stanna till ett ögonblick och uppleva naturens lugnande kraft”, säger Linkola.

Porvoon pääkirjasto – Borgå huvudbibliotek

Papinkatu 20
Porvoo, 06100 Suomi
+ Google Map
https://www.porvoo.fi/kirjasto