Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Myytit- näyttely / Myter- utställning

5 toukokuun @ 10:00 1 kesäkuun @ 18:00

Myytit ovat kertomuksia yliluonnollisista olennoista tai harhaluuloja todellisuudesta. Ne ovat usein ikiaikaisia ja juontavat juurensa eri kulttuureihin.

Harjurinteen koulun ja Lovisavikens skolan valinnaisen kuvataiteen yhdeksäsluokkalaiset ovat inspiroituneet eri kulttuureista ja olennoista, joita esiintyy mytologioissa. Aiheiden joukossa on vedenalainen kaupunki Atlantis, Kitsune-kettu ja kentaureja. Myös kuuhun laskeutuminen on joidenkin mukaan myytti. Entä jos tapahtuma olikin lavastettu?

Nuoret ovat koulutaipaleensa aikana saaneet kokeilla erilaisia materiaaleja ja taiteellisen ilmaisun tapoja. Lopputyössään he ovat saaneet vapaasti valita tekniikan ja keksiä puhuttelevan teosnimen. Teokset ovat valmistuneet kuvataiteen tunneilla kevään aikana.

Tervetuloa tutustumaan kirjaston aukioloaikoina!

Myter är berättelser om övernaturliga ting eller vanföreställningar om verkligheten. De är ofta urgamla och härstammar från olika kulturer.

Nior i Lovisavikens skola och Harjurinteen koulu med bildkonst som tillval har inspirerats av olika kulturer och varelser som förekommer i mytologier. Här finns undervattenstaden Atlantis, räven Kitsune och kentaurer. Även månlandningen betraktas av vissa som en modern myt. Tänk om alltihop var iscensatt?

Ungdomarna har under sin skolgång fått prova på olika material och sätt att uttrycka sig konstnärligt. I sitt slutarbete i bildkonst har de fått arbeta i valfri teknik och tänka ut en talande verktitel. Utställningens verk har skapats under vårens lektioner i bildkonst.

Välkommen och bekanta dig under bibliotekets öppettider!

Loviisan kirjasto

Loviisan pääkirjasto – Lovisa bibliotek

Kuningattarenkatu 3
Loviisa, 07900 Suomi
0447230242
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto