Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Loviisan kirjakahvila – Wahlbeck, Nieminen, Böök & Idlax

19.2.2022 @ 12:00 13:00

Kirjakahvilan kevätkausi alkaa runouden ja musiikin merkeissä

Vihdoin aika avata kirjakahvila – runouden ja musiikin merkeissä! Jan-Christer Wahlbeck ja Kai Nieminen kertovat yhteisestä runollisesta kertomuksestaan ”Den gåtfulla mannen från Ingenstans – Salaperäinen mies ei-mistään”, edellisen kirjoittama, jälkimmäisen kääntämä. Paikalla myös yhtye Trio BIN, eli Kai Nieminen, Mika Böök ja Mikko Idlax, joka esittää runoihin sävellettyä musiikkia. Kai Nieminen kertoo lisäksi uusimmasta teoksestaan ”Heräsin taas unesta”. Runoja lopullisesta erosta, kaipauksesta, onnesta. Rakkaudesta ennen kuolemaa ja sen jälkeen.

Jan-Christer Wahlbeck on Porvoossa asuva kirjailija ja psykologi. Julkaissut useita yhteiskuntakriittisia runoteoksia joissa omaperäinen toistava poljento. Asui kirjailijastipendiaattina Loviisan Villa Biaudet’issa 1985-88.

Kai Nieminen on Pernajassa asuva ja runsaasti palkittu kirjailija ja suomentaja. Julkaissut parikymmentä runoteosta sekä kymmeniä suomennoksia, etupäässä japanilaista runoutta ja proosaa, mutta käännöksiä myös saksasta, ruotsista ja englannista.

Jan-Christer Wahlbeck & Kai Nieminen & Mika Böök & Mikko Idlax sekä Thomas Rosenberg, Kino Marilyn, lauantaina 19.2 klo 12. Tilaisuus molemmilla kielellä.

Loviisan kirjasto