Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

K-18 huumedokumentti Lost boys (2020, K-18)

11 huhtikuun @ 17:45 19:15

Lost Boys on vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen dokumenttielokuva, jonka ovat ohjanneet Joonas Neuvonen ja Sadri Cetinkaya. Se on itsenäinen jatko-osa Neuvosen aikaisemmalle elokuvalle Reindeerspotting – pako Joulumaasta (2010). Elokuvassa Neuvonen selvittää kadonneiden ystäviensä kohtaloa Kaakkois-Aasiassa.

Elokuva sai vajaassa kuukaudessa elokuvalevityksessä yli 53 000 katsojaa, joka on suomalaisten dokumenttielokuvien viidenneksi eniten kautta aikain.

Kolmen suomalaismiehen tiet erkanevat Kambodzhan kaduilla. Heistä Jani tunnetaan Reindeerspotting -dokumenttielokuvan päähenkilönä, myöhemmin hänet löydetään kuolleena. Elokuvan ohjaaja, Joonas, palaa selvittämään mitä Janille tapahtui. Ohjelma saattaa järkyttää herkimpiä katsojia. O: Joonas Neuvonen ja Sadri Cetinkaya T: Helsinki-filmi ja Tekele Productions.

HUOM! Tämä on leikkaamaton versio ja elokuvan ikärajaluokitus on K-18. Se ei sovellu sitä nuoremmalle yleisölle. Lost Boys on dokumenttielokuva kadotuksesta ja Kambodžan kaduille kadonneista kolmesta suomalaisesta miehestä. Heistä Jani tunnetaan Reindeerspotting – pako Joulumaasta -dokumenttielokuvan (2010) päähenkilönä ja Joonas sen ohjaajana. Lost Boys -elokuvan päähenkilö on Joonas itse. Seksin, huumeiden ja kuoleman täyteinen peittelemätön tositarina kertoo siitä, mitä tapahtui kymmenen vuotta sitten, kun rovaniemeläisiä huumeidenkäyttäjiä kuvanneen Reindeerspottingin ensi-iltamenestyksen ikuisia jatkoja viettäneet kaverukset muuttuivat kuolemattomista kuolevaisiksi.

Pornaisten kirjasto

Pornaisten kirjasto – Borgnäs bibliotek

Kirkkotie 174
Pornainen, 07170 Suomi
040 1745 060
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto