Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asuntovaunuteatteri Karavan – nukketeatteria, trubaduureja, Open Stage, valokuvanäyttely

9.6.2021 @ 10:00 15:00

Karavan on keltainen, teatteriksi muutettu asuntovaunu, joka kiertää kesäkuussa itäisellä Uudellamaalla taajamasta ja kylästä toiseen.

-Kun Karavaani saapuu paikalle, se tarjoaa:nukketeatteriesityksen Omituisia juttuj

-ulos pystytettävän valokuvanäyttelyn Nuotiotulilla

trubaduurien konsertin sekä

-avoimen näyttämön, Open Stagen, paikallisille nuorille teatterin, tanssin ja sirkuksen harrastajille.

Omituisia juttuja sopii kaikenikäisille!

Nukketeatteriesitys leikkii mittasuhteilla luoden unenomaisen maailman pienelle näyttämölle. Taianomaisia, hassuja asioita tapahtuu, mahdoton on mahdollista. Esityksessä tutut esineet ja asiat muuttuvat muuksi, saavat uuden muodon ja merkityksen. Mikään ei ole lopulta sitä, miltä se aluksi näyttää.

Esitys tapahtuu omintakeisella hauskalla kielellä ja sopii kaikenkielisille ja kaikenikäisille. Esitys kestää n. 10 minuuttia ja näytöksiä on päivän aikana useita.

Nukketeatteriesityksen toteutuksesta vastaa nukketeatteritaiteilija Anne Lihavainen. Ääni-ja musiikkimaailman esitykseen suunnittelee muusikko Sampo Kylmänen.

Nuotiotulilla-valokuvanäyttely

Nuotiotulilla-näyttely vie katsojat Suomen metsien haltioiden ja taruolentojen luokse. Kuvien kautta nähdään, minkälaista metsän väkeä kokoontuu illan hämärtyessä nuotiotulille. Kuvista voit löytää metsän kuningas Tapion, metsän emäntä Mielikin, eläinlajien haltijoita, jättiläisen, metsän haltijoita sekä vierailijoita Linnunradan takaa.

Näyttely kutkuttelee ja ruokkii katsojan mielikuvitusta. Metsä on täynnä hahmoja, jotka odottavat, että joku heidät löytäisi. Kuvia on kuusi ja ne ovat kookkaita. Valokuvanäyttelyn rakentamisesta vastaa Teemu Tuuloskorpi.

Open Stage – ilmoittaudu mukaan esiintyjäksi

Kylän nuorilla on mahdollisuus esiintyä Karavanin luona klo 12–13. Myös vierailevat trubaduurit ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittaudu esiintyjäksi: ntofelia@gmail.com, 040 718 6674.

Pornaisten kirjasto – Borgnäs bibliotek

Kirkkotie 174
Pornainen, 07170 Suomi
+ Google Map
040 1745 060
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto