Loading Events

« All Events

Luento, Harri Ahonen: Lapin päiväretkikohteet

8 marraskuun @ 17:30 19:00

Luentotilaisuus Lapin retkeilyreiteistä tulee syventymään Lapin päiväretkikohteisiin. Luennolla on mukana maakunnan kauneimmat päiväretkikohteet, ja esittelyssä onkin koko joukko tunnettuja ja vähemmän tunnettuja kohteita, eräänlaisia tuokiokuvia kansallispuistojen ja luonnonpuistojen rakkarinteiltä, Merilapin ja Inarijärven rantaviivojen tuntumasta sekä Lapin pauhuvien koskien penkereiltä. Luennolla esitellään päiväretkikohteista kiinnostavimmat, alueellista ulottuvuutta unohtamatta. Kuten kirjassa, luennolla esitellään myös retkikohteita, jotka sijaitsevat kaikkein tunnetuimpien paikkojen ulkopuolella. Retkikohteiden esittelyn lomassa Harri Ahonen kertoo samalla omakohtaisia kokemuksia, joihin on kirjaa tehdessään, ja muutaman kerran sananmukaisesti törmännyt.

Lapin retkeilyreitit-niminen tietokirja on ilmestynyt kustannusyhtiö Tammen toimesta vuonna 2023: Lapin retkeilyreitit Helle-Finnan verkkokirjastossa

Harri Ahonen on pitänyt vuodesta 2015 noin 400 luentoa ympäri Suomea sekä kymmenkunta Saksassa, Tšekin tasavallassa, Slovakiassa ja Unkarissa. Luennot ovat olleet hyvin suosittuja ja luennon jälkeen kiitosta on tullut sekä järjestäjälle että luennon pitäjälle.

Pornaisten kirjasto – Borgnäs bibliotek

Kirkkotie 174
Pornainen, 07170 Suomi
040 1745 060
View Venue Website