Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Erika Koivulan näyttely: EDEN / Erika Koivulas utställning: EDEN

2 kesäkuun @ 10:00 29 kesäkuun @ 19:00

Erika Koivulan näyttely EDEN on esillä Porvoon pääkirjaston alakerran Isossa salissa 2.-29.6.2023. Näyttelyssä esillä olevat akryylimaalaukset ovat sekoitus esittävää ja abstraktia taidetta.

Eden voi olla paratiisi, puutarha, puisto, tärkeä paikka, ihminen tai eläin. Se voi olla jotain mennyttä, nykyistä tai tulevaa. Se voi olla todellista tai unelmaa. Edenin teemaan nivoutuu ajatus jostakin hyvästä ja luonnollisen kauniista.

Erika Koivula on Tampereelta kotoisin oleva taiteilija. Hän on Suomen Taiteilijat ry:n jäsen. Häntä kiehtoo taiteen tekemisessä eri materiaalien ja tekniikoiden yhdistäminen. EDEN näyttelyn aiheet ovat löytyneet luontovalokuvauksesta, muistikuvista ja intuitiosta.

***

Erika Koivulas utställning EDEN visas på Borgå huvudbibliotek i Stora salen på nedre våningen 2-29.6.2023. Utställningen består av akrylmålningar som är en blandning av föreställande och abstrakt konst.

Eden kan vara ett paradis, en trädgård, en park, en viktig plats, en människa eller ett djur. Det kan röra sig om något i det förgångna, i nutiden eller i framtiden, något konkret eller en dröm. Edens tema har en koppling till tanken på något gott och naturligt vackert.

Erika Koivula är en konstnär från Tammerfors och medlem i Suomen Taiteilijat ry. Hon fascineras i sitt skapande av att kombinera olika material och tekniker. Utställningens teman har sitt ursprung i naturfotografering, minnesbilder och intuition.

Porvoon kaupunginkirjasto

Porvoon pääkirjasto