Kirjaston kesämuistio

Kirjaston kesämuistio 2022

Kirjasto siirtyy kesään: tarkistathan kesän aukioloajat kirjaston verkkosivuilta tai kirjastosta

  1. Lomalle mukaan 100 lainaa

Kesän lomalukeminen ei lopu kesken: kirjaston asiakkaana voit saada mukaasi 100 lainaa. Lomalla on aikaa nauttia kirjoista, äänikirjoista, lehdistä, elokuvista, peleistä ja musiikista. Voit lisäksi lainata mukaasi urheilu- ja pelivälineitä sekä lautapelejä.

2. E-lainat eivät vie tilaa matkalaukusta

E-kirjasto on auki ympäri vuorokauden. Voit lainata kirjoja, äänikirjoja, musiikkia ja elokuvia, olitpa kaupungissa tai mökillä, rannalla tai sisätiloissa. Kotisivuiltamme löydät linkin e-aineistoihin.

3. Muista uusia lainasi lomallakin

Omien lainojen uusiminen kannattaa muistaa lomallakin: se on helppoa mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitset verkossa uusimista varten kirjastokortin numeron ja pin-koodin. Kirjaudu omiin tietoihisi ja uusi kaikki lainasi parilla klikkauksella. Lainat voi uusia kuusi kertaa, jos niistä ei ole varauksia. Voit myös lähettää uusintapyyntösi sähköpostilla tai soittaa meille.

4. Maksa verkossa

Voit maksaa kaikki yli 2 euron maksut nyt myös verkossa. Kirjaudu Helle-Finnaan, etsi asiakastiedoistasi Maksut-välilehti ja noudata ohjeita.

5. Käytä virtuaalista kirjastokorttia

Verkkokirjaston asiakastiedoista löytyy kirjastokorttisi viivakoodi. Voit käyttää sitä lainausautomaatilla pin-koodin kanssa tai asiakaspalvelussa henkilötodistuksen kanssa.

6. Järjestele varauksiasi

Jos et pääse noutamaan varauksia lomasi aikana, kirjaudu verkkokirjastoon ja lukitse varauksesi määräajaksi ja aktivoi varaus uudelleen, kun olet taas paikalla. Et menetä paikkaasi varausjonossa. Jos varaus on jo matkalla tai noudettavissa, ota yhteyttä kirjastoon.

helle.finna.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.