Helle-biblioteken stängda tisdagen den 30.11.2021

Alla Helle-biblioteken (även de meröppna biblioteken) och deras gemensamma nätbibliotek Helle-Finna är stängda tisdagen den 30 november 2021 på grund av ändringsarbeten i bibliotekssystemet. Man kan då varken låna, förnya eller reservera material. Alla funktioner i nätbiblioteket och de elektroniska tjänster som är kopplade till detta är också ur funktion. Avbrottet börjar på måndag 29 november kl 21 och tar slut senast onsdag morgon den 1 december.

I en del av biblioteken är läsesalar och utrymmen med kunddatorer öppna under avbrottet. Postombuden som finns i anslutning till biblioteken håller öppet. En del bibliotek håller stängt även onsdagen den 1 december. Kolla bibliotekets hemsida eller sociala medier hur det ser ut i din egen kommun.

Bokbussen i Borgå kör även på tisdag 30.11, men bokbussarna i Lovisa och Raseborg kör inte då.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *