Porvoon pääkirjaston aikakauslehtiä ja osaa tietokirjoista ei voi remontin vuoksi lainata

Pääkirjaston tilamuutos ja meneillään oleva remontti aiheuttavat väliaikaisia puutteita kirjojen ja lehtien saatavuudessa.

Aikuistenosaston tietokirjoista osa on pakattu remontin vuoksi tilapäisesti laatikoihin. Laatikoissa on esimerkiksi luontoon, lääketieteeseen, kulkuneuvoihin, käsitöihin ja ruoanlaittoon liittyviä kirjoja. Verkkokirjaston kautta voi varata maksutta muiden Helle-kirjastojen aineistoa Porvooseen. Tietokirjat ovat säilössä toistaiseksi ainakin syyskuun loppuun saakka.

Pääkirjaston aikakauslehtien vanhemmat numerot on myös pakattu laatikoihin. Uusimmat numerot Annasta, Seurasta, Tekniikan maailmasta, Aku Ankasta ja muista aikakauslehdistä ovat edelleen luettavissa kirjastossa ja kahvio palvelee normaalisti (ma-to 9–16, pe 9–17).

Mikäli et löydä tarvitsemaasi aineistoa kirjastokäynnilläsi tutulta paikalta, kannattaa kysyä apua henkilökunnalta. Kirjasto palvelee muutostöistä huolimatta normaalein aukioloin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *