Miten varaus keskeytetään tai poistetaan

Hei rakkaat asiakkaat!

Hauskaa, että olette tehneet ahkerasti varauksia! Muistuttaisimme vielä, että halutessanne voitte keskeyttää varauksianne ja poistaa niitä kokonaan verkkokirjastossa, osoitteessa https://helle.finna.fi/.

Jos olette poissa paikkakunnalta tai ette jostain muusta syystä pääse hakemaan varauksianne normaalisti, voitte keskeyttää varauksen. Samalla voitte asettaa päivämäärän, jonka jälkeen varaus on voimassa normaalisti. Tällöin vältämme tilanteen, jossa varauksenne saapuukin kirjastoon, mutta ette pääse hakemaan sitä. Mikäli ette tarvitse aiemmin varaamaanne aineistoa ollenkaan, voitte poistaa varauksen kokonaan. Jos varaus on jo saapunut kirjastoon, mutta ette tarvitse sitä enää, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun joko puhelimella tai sähköpostilla.

Kuinka keskeyttää tai poistaa varaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *