Hur pausar eller avbryter man reservation

Hej kära kunder!

Trevligt att ni reserverar mycket! Vi vill påminna er om att det via nätbiblioteket även går att pausa reservationer, eller avbryta dem helt. Adressen är https://helle.finna.fi/.

Om ni befinner er på annan plats eller av någon annan anledning inte kan hämta reserverade böcker under en period kan ni sätta reservationerna på paus. Samtidigt kan ni ställa in när de ska börja gälla igen. På det sättet slipper ni situationen att de reserverade böckerna kommer till biblioteket trots att ni inte kan hämta dem. Om ni inte behöver det reserverade materialet över huvud taget kan ni ta bort reservationen. Om materialet redan finns för avhämtning går detta dock endast att per telefon eller e-post.

Hur pausar eller avbryter man reservation

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *